2015/05/10

Tizenötödik nem

A huszonnegyedik, huszonötödik, és a huszonhatodik, avagy a végső fejezetek, amelyekben végre Ana számára is kiderül, hogy Grey egy seggfej, bár most épp nem értem, hogy miért.




Huszonnegyedik fejezet:

Utolsó három fejezet. Remélem utolsó bejegyzés, mert nagyon szarnak kell ennek lennie, hogy eleget írjak ahhoz, hogy két részre bontsam.

Én is szeretek attraktív embereket vasketrecben látni, de miért is van Grey egyben éppen?

Oh, hogy álmodott. Én is akarok jó pasikról álmodni, mindig csak háborúkról meg lélekfaló szörnyekről sikerül…

Üzenet embereknek, akik hajnali fél hatkor akármit is akarnak csinálni velem: Ne. Nem éri meg.

Rakott vissza tampont? Mert ha nem, akkor nagyon gyorsan bajok történnek azzal a nyilván nagyon drága, pamut, Ralph Lauren alsóval. Az egész ágynak véresnek kell lennie, de azt tudjuk, hogy ez nem érdekli őket. Ha meg azt mondja, hogy csak két napig menstruál, én behalok. Utálom ezt a libát. 
Elhiszem, hogy létezik olyan nő, aki nem egy hétig vérzik, sőt, olyan is, aki csak két napig, de nem kell szeretnem őket.

„A csudába dr. Flynn-nel, Freud is arathatna, de talán ő is belebukna, ha Ötven árnyalattal próbálkozna.” Mi?

Ha az számít törődésnek, hogy Twinings teát szerez neked, akkor nagyon könnyű törődni veled. Ami zseniális, mert így Grey is tud.

„Elegem lesz valaha is ebből a férfiból.” Nagyon remélem. Meg remélem neki is belőled.

Britney Spears? Az már csak egy ugrásra van Rihannától? Mikor fogja az S&M-et énekelni?!

„Elvált, lefejezve, meghalt.” Gyorsan valaki énekeljen valami nagyon idegesítőt, hogy ne egész héten a Horrible Histories VIII. Henrik dala menjen a fejemben. Késő. Kösz Christian. Egyébként meg, lehet, hogy túl sok Tudorokat nézek, de én soha nem járnék egy olyan faszival, aki saját magát hasonlítja VIII. Henrikhez.

Vitorlázó repülni mennek. Jó nekik.

Fogadok, csak azért van benne ez a repülés, hogy legalább egy minimális értelmet nyerjenek a baromi suta Ikarusz párhuzamok.

Mindketten többet akarnak, hurrá. Most már nem csak kefélnek, de drága dolgokat is csinálnak együtt.

Az ártatlan nő és a veszélyes férfi. Hol is olvastam én ezt már? Tudom! Mindenhol.

Nem fogom leírni a beszélgetésüket a palacsintázóban, mert túl hosszú, de higgyétek el, baromi idióta.

Utálom, ha nem hagynak fizetni.

Jah, és nyilván fontos fiúk, ha a barátnőtök akar fizetni helyettetek, azzal „kiherél” titeket. Ugye nem akartok férfiatlannak látszani? Ugye nem? Akkor fizessetek csak.

MIÉRT HASZNÁLJA ROMANTIKUS ÉS HUMOROS SZÓNAK AZT, HOGY ZAKLATÓ?! MIÉRT?!

Ana anyja nyilván nem tud főzni, tényleg, el is felejtettem, hogy életképtelen.

Miért baj az, hogy beszél álmában? Miért baj az, hogyha azt mondta álmában, hogy utálja? Miért nagyobb baj az, ha azt mondta, szereti? Én a lehető legnagyobb baromságokat tudom összehozni álmomban. Azt is mondhatja neki, hogy egy csoki pudinghoz beszélt. Én is mondanám egy csoki pudingnak, hogy szeretem.

Anának van állása, Grey nem megy hozzájuk vacsorázni, három oldala ez történik.

Ana Dr. Peppert iszik, ami hozzájárul ahhoz, hogy még jobban utáljam. Ami durva.

Greynek van egy macskája. Fogadok sok pénzbe, hogy szürke.

Huszonötödik fejezet:

Huhh.

„Szükségem van rá, hogy Christian szeressen.” Oh, istenek, miért büntettek ezzel.

Ana brutálabban túlbonyolít mindent, mint egy átlag Disney hercegnő, ami nagy szó.

Azt értem, hogy az kínos, hogy Taylor vásárolt már neked alsóneműt, de miért is baj, hogy még a nevelőapád se vásárolt neked soha? Nekem ne vásároljon egy faszi se alsóneműt. Nem azért, mert a férfiak kretének, hanem mert nem várom el tőlük, hogy bemerészkedjenek a női fehérneműk katakombái közé.

Mert kiszolgáltatott leszel, ha rövid szoknyát veszel fel. Miért is? Oh, igen. Emlékszem. „Tehetsz róla. Tehetsz ellen.” Nyugdíjasként is kiszolgáltatott vagy, miért nem hibáztatják az öreg nénit, ha kirabolják az utcán? Ő is tehetett volna ellene, nem? Miért megy ki az utcára? Miért van egyedül? 
Miért öregedett meg? Ugye milyen hülyén hangzik? Szerintem is. Most már csak az a kérdés, miért az én felelősségem, ha egy állat megerőszakol. Mert éjszaka voltam kint? Mert egyedül voltam? Mert rövid ruha volt rajtam? Mert nő vagyok? EZ MIÉRT NEM HANGZIK HÜLYÉN?!

"Taylor bácsi". Hihi. Taylort szeretem. Gyakorlatilag az egyetlen ember, akit szeretek ebben a könyvben.

Jé, Grey ideges. Majd ébresszetek fel, ha van valami új.

Nyilván nem érezted még soha, hogy kívánnak, Grey az első pasid. Istenek kegyelmezzetek, még egy tök érdektelen szex jelenet, ugye?

Ohohó, ha ritka lenne, hogy egy görög isten nagyon kívánjon valakit, nem lenne görög mitológia. Az egész arról szól, hogy a különböző istenek (főleg Zeusz) megdug valami nőt, aztán balhé lesz.

Nagyon sok szót tudok tolerálni egy nyalás leírásánál, de a „lefetyel” még így is kiborított. Tényleg? Nem volt valami más? Bármi?

Most akkor leforrázza a víz, vagy kellemes? Én is szeretem a forró zuhanyt, de van a között és a „leforrázás” között különbség.

Én vagyok az egyetlen, aki sejti milyen ruhákat vett neki? Ő miért nem? Aláírták egyáltalán a szerződést?

Oh, konszolidált ruhák. Elpazarolt lehetőség. Aggódnék, hogy mocskosabb fantáziám van, mint az „évtized pornográf regényét” megalkotó nőnek, de őszintén leszarom.

ÚJ SZEMÉLYISÉG SZÜLETETT! „Belső alárendelt” eddig aludt, gondolom.

Áh, szóval szerinted ez rossz, de Christiannek jó, úgyhogy neked is. Öh. Nem.

Ú, a bűnnek hét árnyalata van? Gondolom a hét főbűn. Mikor jön már a restség, az álmai legalább viccesek.

Ú, tényleg, a színek voltak a biztonsági szavak. Ezért nem szabad nekem ilyet csinálnom, gyakorlatilag azonnal elfelejtek mindent.

MOST SÉRTŐDÖTT MEG AZON, HOGY GREY FIGYELMEZTETTE, HOGY NE FELEJTSE EL A BIZTONSÁGI SZAVAKAT, MERT Ő EGY DIPLOMÁS NŐ, AZTÁN NEM ÉRT MEG EGY, MÉG CSAK NEM IS ÖSSZETETT MONDATOT! MIBŐL IS VAN NEKED DIPLOMÁD?

„Ne feledd, a félelmeid nagy részét az agyad teremti.” Öhm. Miért? A többit mi? A farkad? Tudom, hogy ez pornó, és a pornónak nem feltétlen kell biológiailag/pszichológiailag korrektnek lennie, de a pornók nagy része nem próbál úgy tenni, mintha az lenne.

Egy irodalom szakosnak a deus szó az, ami eladja, hogy latin a zene, amit hallgat. És elvárja, hogy ne nézzék hülyének. Jah, épp ágyhoz van kötve, be van kötve a szeme és a fülében megy a zene, hogy ne halljon semmit. Bár ezek tök nem érdekesek. Nyilván izgató lenne, csak túlságosan rühellem ezt a könyvet, hogy érdekeljen.

Há. Háhá! Itt vagyunk a legdurvább szex jelenet közepén és a csaj nem tudja azt írni, hogy nem szerv, punci, csikló, stb. Nem. „A két combom közé”. Igyekszem nem nagyon hisztérikusan röhögni.

Két dolog. Ha eddig a hasadon feküdtél, úgy voltál kifeszítve akkor az ostorral, hogy tudott a két melled között csapni? Hogy tudta a szájával a melledet kényeztetni? Tudom, hogy az elején azt mondta, hogy a hátadra feküdj, de fordítói hibának vettem, mert később azt írta, hogy a hasadon fekszel, és most írja, hogy a hátadra fektetett. Csak most. Én már nem értem.

Áh. Már le se írom, hogy megfenyegette azért, mert nem hajlandó elmondani neki, hogy mit nem mond el (azt hogy szereti).

Huszonhatodik fejezet:

Rohangásznak egy sort hajnalok hajnalán a reggeliző asztal körül, jajj, de romcsi.

Várjunk. A múltkor Ana azt mondta, hogy most már élvezi azt, a kevésbé durva feneklést. Ámen. 
Most azt mondja Greynek, hogy úgy áll hozzá, mint ő ahhoz, hogy hozzáérjenek (rosszul). Amin nyilván Grey megütközik.

Van egy faszi, aki meg akar verni saját öröme miatt, az okot viszont nem mondja el, mert attól fél, hogy akkor visítva menekülnél… Huhh.

Tehát Ana hagyni fogja neki, hogy megtegye, mert… Keresi a saját korlátait. Oké.

Kipróbálják a legrosszabbat, ha Ana bírja, mindenki örül.

Egy övvel veri el. Ana sír. Nem mondhatok erre semmi rosszat, mert beleegyezett és még csak biztonsági szót sem használ, bár kíváncsi lennék, mennyire érdekelné Greyt.

Grey megnyugtatóan magához húzza, ahogy azt illik ezután, de Ana… Kiakad…

Oké. Egész eddig az volt a bajom, hogy Ana nem húz el, sírva, sikítva a picsába azok miatt, amiket Grey csinál. De…

Most?! Megengedted! Te kérted, hogy mutassa meg mi a legdurvább büntetés! Nem használtál biztonsági szót, amikor túl sok volt! Most?! Most nevezed Greyt betegnek és szarházinak?! Jesszusom.

Ha még egyszer „Ötven árnyalatnak” nevezi a faszit… Már nem is tudom. Ez szimplán rémes.

Még krémet és fájdalom csillapítót is hozott neki. Nem gondolom, hogy szent a faszi, sőt, egyetértek Anával abban, hogy elbaszott, de egész könyv alatt most viselkedik a legemberibben.

Jajj, a jó öreg „nem vagyok elég jó neked, el kell, hogy engedjelek” szöveg…

Oh, Grey nem gondolja magát elég jónak a szeretetre, mert úgy gondolja, hogy nem tud boldoggá tenni embereket, szegény árva, jah nem.

MOST AKKOR MENJEN EL, VAGY NE MENJEN?! Nem érdekel, hogy mit akarsz tőle, csak döntsd el.

Lényeg, hogy Ana elmegy, mert magánszférára van szüksége (mind tudjuk, az hogy végződött múltkor.) De közben minden egyes pillanatot megragad a mélabús monologizálásra.

Az egész világa összedőlt, amit kemény munkával, össz-vissz két hónap alatt felépített… Mindjárt sírnék, ha nem találnám patetikusnak a dolgot.

Ez az erős nő.

Ez a kibaszott „feminista” regény, amelyben egy nőt porig rombol egy elbaszott két hónapos 
kapcsolat. Nem gondolom, hogy nem tud tönkre tenni egy rövid kapcsolat, de annyira, hogy úgy érzi, az egész világa megsemmisült?

Bár a plüssölelgetős zokogást megértem. Azt nem, hogy ahhoz miért kell szakítanod valakivel. 
Nekem a nélkül is megy.

Oh, anyám.

És ebből van még kettő.

Háh.


Nem.


1 megjegyzés:

  1. "Ana brutálabban túlbonyolít mindent, mint egy átlag Disney hercegnő, ami nagy szó." - höh.höh. let it go Ana. tudom, hogy az a másik szerep, de let it go.

    "Nem azért, mert a férfiak kretének, hanem mert nem várom el tőlük, hogy bemerészkedjenek a női fehérneműk katakombái közé." - megint csak aranyba. keretbe. falra. jah. meg mert ahhoz hogy kiszámítsak aktuálisan milyen az ízlésed durván képben kell lenni.

    "Ohohó, ha ritka lenne, hogy egy görög isten nagyon kívánjon valakit, nem lenne görög mitológia." - fact.

    "Ú, a bűnnek hét árnyalata van? Gondolom a hét főbűn. Mikor jön már a restség, az álmai legalább viccesek." - szerintem nem kívánod a hölgyet a saját bugyrodba.

    "Jajj, a jó öreg „nem vagyok elég jó neked, el kell, hogy engedjelek” szöveg…" - ezt csak így itt hagyom.

    vége. öhm kicsit kaotikus. mármint ja, kiakad meg minden, de MOST? és mindez két hónap alatt történt? minden egyes nap találkoztak? mármint meg kéne számolni hányszor, mert nemtom elfoglalt embereknek ez hogy fér bele, de szerintem SEHOGY? nem jártok dolgozni? nektek nem kell aludni? és mennyi szabadságod van? MÉGISHOGY? nem kell egy cseszettnagybirodalmat igazgatnod? és nem tartozol érte felelősséggel? na mindegy....

    vége. így azért biztos vagyok benne, hogy szórakoztatóbb volt.
    köszönöm

    VálaszTörlés